Prijava
korisničko ime:
 
lozinka:
 

Registrujte se ovde

Zaboravljena lozinka
 
Dobrodošli

Povodom proslave 15 godina postojanja, Beogradska otvorena škola je odlučila da napravi onlajn bazu podataka bivših studenata Odeljenja za napredne dodiplomske studije (DAUS), koja će im omogućiti da se povežu, komuniciraju i sarađuju.

Cilj Alumni organizacije je da poveže bivše BOŠ-ove studente kako bi ojačala mrežu ljudi koji učestvuju ili će učestvovati u društvenom, političkom i ekonomskom životu Srbije.

U ovoj onlajn bazi alumnisti će moći da saznaju najnovije informacije o svojim kolegama sa studija, kao i o svim ostalim studentima koji su prošli kroz jednogodišnje studije Beogradske otvorene škole. Danas ih ima oko 940, a sama Alumni organizacija Beogradske otvorene škole postoji još od 1998. godine.

Prijavljivanjem na ovu bazu podataka bićete u mogućnosti da pretražujete sve podatke po različitim oblastima, generacijama, obrazovanju, zanimanjima... Pored toga tu su i informacije o programima magistarskih i doktorskih studija u inostranstvu, programima stručnog usavršavanja, različitim seminarima i konferencijama.

Budući da nemamo sveže podatke o svim alumnistima, u cilju potpunijeg informisanja, molimo vas da nam pomognete u pronalaženju bivših studenata, slanjem pozivnice za prijavu na Alumni bazu.

Verujemo da će vam ova baza pomoći da se povežete i ostvarite korisnu saradnju na zajedničkim projektima i idejama!

Beogradska otvorena škola